HTML

Rovatok

Para_fadugó

Kedves útkreső! A mai magyar közélet, és így az internet is tele van önjelölt gurukkal, sámánokkal, spritisztákkal, boszorkányokkal. Ezeknek egy része tényleges tudás és tapasztalat birtokában szerényen, bölcsen próbálja megosztani az emberekkel azt, amije van. Nagy része viszont csak a pénzre, hírnévre hajt, néha, vagy elég gyakran a sarlatánság határát súrolja, vagy át is lépi bátran. Ez a blog megpróbál figyelmeztetni téged, mint útkereső, merre nem kéne eltévelyedned...

Friss topikok

  • mustang: webgyogyito.uw.hu/ ( le kell OK-zni a felugró hibaüzenetet) erről szeretnék látni egy posztot :D (2009.02.03. 09:07) A csendes don
  • UnGuru: @Gurumama: Viccesebb:) mint a webkamerás szex:)))) (2008.12.29. 15:12) A távboszorka

A Gömb

UnGuru 2009.02.05. 19:45

Tudom, hogy egyeseknek ez lerágott csont, hiszen évek óta megy ez a téma, mégis, hátha valaki még nem látta...

"- Hogyan gyógyít a Gyógyító Web Gömb?
- Gyógyító Web Gömb (rövidítve GYWG) működési mechanizmusának minden részletét nem árulhatom el, de a vezérlő elvét igen: a GYWG balról-jobbra, illetve jobbról-balra irányuló fizioenergiai mozgásával az Internetben található, fel nem használt energiát gyűjti össze és azt irányítja kifelé. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor egy keresőprogram szavakat keres az Internetben. A különbség annyi, hogy itt energiákat keres a GYWG energiakereső motorja."

 

Gondold el, milyen fokú naivitást feltételez a látogatótól, ha valaki azt állítja, hogy ha 10 percig bambulod az oldalán a gömb formájú gif-et, az gyógyítóan hat majd rád. Azon gondolkozom, hogy konkrétan, milyen panaszokat gyógyít ez a kép? Vakbélgyulladást? Hüvelyfolyást? Pikkelysömört? Legjobb tippem: hülyeséget:) Mert ha elég ideig bámulod, előbb-utóbb rájössz: megint átkúrták az agyadat! Mint a rendőr a viccben, amikor megkérdezi a kissrácot, mit rágcsál? Almamagot. Minek? Hogy okosodjak! Adsz nekem is belőle? Persze, 1000 Ft. Oké. Rágcsálja a szerzeményét, közben agyal: mennyi almát vehettem volna ennyi pénzért, abban meg mennyi mag van... Hé kölök, adod vissza a pénzemet? Na ugye, hogy maga is okosodik???

Ha jól belegondolsz, semmi másról nincs itt szó, mint a hiszékenységed kihasználásáról. Merthogy a hit nem arról szól, hogy mindent elhiszek, ami úgy kezdődik, hogy spirituális, meg ezoterikus, meg vallás, hanem az önmagad erejében való hit, a világgal való egységedről való hit, a szeretetbe vetett hit. Nade abban hinni, hogy ha bámulsz egy képet egy weboldalon, meggyógyulsz...???

 

Címkék: terápia mágia gömb gyógyító

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://para-fadugo.blog.hu/api/trackback/id/tr87925014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása